DONDERDAG/WONDERDAG: Profiteer dan van 10% korting op alle goochelshows, ballonnen vouwen en mobiele spellen.

Eendenvijver & vlindertuin

De eendenvijver en de vlindertuin zijn de enige mobiele hengel- en touwtjestrek kramen van Nederland. Kinderen kunnen een eendje hengelen uit een leuke eendenvijver of een vlinder laten vliegen uit een vrolijke vlindertuin. Hiermee winnen zij altijd een leuk prijsje.

Doordat de kar overal inzetbaar is, beperkt de aandacht zich niet tot één vaste locatie, maar kunnen de activiteiten over het hele gebied worden verdeeld.

Natuurlijk zijn de eendenvijver en vlindertuin ook leuk voor volwassenen! Zij kunnen bijvoorbeeld touwtje trekken of hengelen voor korting in uw bedrijf of winkel. De eendenvijver en vlindertuin zijn voorzien van een luifel waarop u, aan beide kanten, uw eigen tekst of reclame kunt neerzetten op A4 formaat. Het is mogelijk om uw eigen promotie artikelen als prijsjes te gebruiken, maar u kunt deze ook voordelig bij Clown Pepe bestellen.

De hoogte van het kortingspercentages kunt u zelf bepalen. Een combinatie van prijsjes en korting is ook mogelijk.

5/5

Clown Pepe was bij ons met zijn hengelkar “eendenvijver”. Lachen. Clown Pepe maakt het feestje af ! Is leuk met de kinderen. En de kar is een echte eyecatcher.