Ballonfiguren

U heeft ze vast weleens gezien, die leuke hondjes en andere dieren en figuren die van ballonnen zijn gemaakt. Clown Pepe kan ze ook voor u maken.
Of het nu gaat om een opening van de winkel, een verkoopshow of een andere gelegenheid. Waar het ook gezellig moet worden, clown Pepe maakt het er gezellig met zijn ballonnen.

Lees Meer

Goochelen

Reeds enige jaren trekt clown Pepe door het land om kinderen te vermaken met zijn voorstellingen.
Zijn voornaamste bezigheid is het goochelen op kinderpartijtjes bij de kinderen thuis, waarbij hij de kinderen meeneemt in de wonderlijke wereld van het goochelen.
Doordat daarbij ook het een en ander mis dreigt te gaan zal dit ongetwijfeld leiden tot grote hilariteit bij de kinderen en zij zullen dan ook vele lachsalvo’s ten gehore brengen.

Lees Meer

Schminken

De meeste kinderen vinden het leuk om geschminkt te worden.
Wat is er immers leuker voor een kind dan zich eens een echte piraat of prinses te voelen.

In de weekenden kunt u Saskia of Esther, dochters van Pepe, erbij boeken om uw kinderen te laten schminken tot konijn, piraat, prinses, hond, tijger etc.
Zij gebruiken hiervoor kindvriendelijke schmink op waterbasis, zodat u uw kleine desgewenst weer goed en gemakkelijk schoon kan krijgen.

Lees Meer

Eendenvijver & vlindertuin

De eendenvijver en de vlindertuin zijn de enige mobiele hengel- en touwtjestrek kramen van Nederland. Kinderen kunnen met een hengel een eendje uit een leuke “eendenvijver” vissen of, door aan een touwtje te trekken, een vlinder laten vliegen uit een vrolijke vlindertuin. Hiermee winnen zij dan leuke prijsje

Natuurlijk zijn de eendenvijver en vlindertuin ook leuk voor volwassenen. Zij kunnen bijvoorbeeld voor korting hengelen of trekken.

Lees Meer

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*