Entertainment

ballonfiguren

Ballonfiguren

U heeft ze vast weleens gezien, die leuke hondjes en andere dieren en figuren die van ballonnen zijn gemaakt. Clown Pepe kan ze ook voor u maken. Hij komt dan met zijn leuk versierde ballonnenwagentje de ballonen maken en uitdelen. Op zijn ballonnenwagentje zit een ballon waarop u, indien gewenst, kenbaar kan maken door wie de activiteit is georganiseerd.
Of het nu gaat om een opening van de winkel, een verkoopshow of een andere gelegenheid. Waar het ook gezellig moet worden, clown Pepe maakt het er gezellig met zijn ballonnen.

Goochelen

Reeds enige jaren trekt clown Pépé door het land om kinderen te vermaken met zijn voorstellingen.
Zijn voornaamste bezigheid is het goochelen op kinderpartijtjes bij de kinderen thuis, waarbij hij de kinderen meeneemt in de wonderlijke wereld van het goochelen.
Doordat daarbij ook het een en ander mis dreigt te gaan zal dit ongetwijfeld leiden tot grote hilariteit bij de kinderen en zij zullen dan ook vele lachsalvo’s ten gehore brengen.

Eendenvijver en vlindertuin

eendenvijver
Door op de ballonnenkar een speciale bak te zetten, verandert de kar in een mobiele eendenvijver of vlindertuin.
De eendenvijver en de vlindertuin zijn de enige mobiele hengel- en touwtjestrek kramen van Nederland. Kinderen kunnen met een hengel een eendje uit een leuke “eendenvijver” vissen of, door aan een touwtje te trekken, een vlinder laten vliegen uit een vrolijke vlindertuin. Hiermee winnen zij dan leuke prijsje U kunt uw eigen promotieartikelen als prijsjes gebruiken,
maar u kunt deze ook voordelig bij Pepe bestellen.

Natuurlijk zijn de eendenvijver en vlindertuin ook leuk voor volwassenen. Zij kunnen korting hengelen of trekken. Het getal op het eendje of de vlinder verwijst dan naar een bepaald kortingspercentage. De hoogte van kortingspercentages kunt u uiteraard zelf bepalen. U kunt het ook combineren zodat de kinderen prijsjes kunnen winnen en de ouders voor de korting kunnen gaan.
vlinderbak

De eendenvijver en vlindertuin zijn voorzien van een luifel waarop u aan beide kanten uw eigen tekst of reclame kunt neerzetten. Dit is op A4 formaat.

Schminken

De meeste kinderen vinden het leuk om geschminkt te worden.
Wat is er immers leuker voor een kind dan zich eens een echte piraat of prinses te voelen.

In de weekenden kunt u Saskia of Esther, dochters van Pépé, erbij boeken om uw kinderen te laten schminken tot konijn, piraat, prinses, hond, tijger etc.
Zij gebruiken hiervoor kindvriendelijke schmink op waterbasis, zodat u uw kleine desgewenst weer goed en gemakkelijk schoon kan krijgen.

schminken

Spring naar toolbar