DONDERDAG/WONDERDAG: Profiteer dan van 10% korting op alle goochelshows, ballonnen vouwen en mobiele spellen.

Ervaringen met Pepe

Heb je ervaring met clown Pepe? Laat hem en anderen dan weten hoe je het vond!

Rated 5 out of 5
februari 23, 2023

Onze dochter werd 6 en heeft het beste partijtje ooit gehad! De kinderen denken de truc door te hebben en de verwondering is groot als toch blijkt dat er echt gegoocheld is. Door de interactie zijn de kinderen betrokken en enthousiast! Iedereen ging blij naar huis!

Esther van Elsdingen
Rated 5 out of 5
februari 21, 2023

Heel fijn optreden! Clown Pepe maakte er een mooi feest voor alle kleintjes. Ook onderhoudend voor de ouders en opa en oma. Echt een aanrader!

Henk
Rated 4 out of 5
december 12, 2022

Een ballonnen clown doet het Een ballonnen clown doet het altijd goed bij kinderen tijdens een evenement. De kinderen stonden in rijen te wachten op hun beurt.

gemeente diemen
Rated 5 out of 5
december 5, 2022

Voor de tweede keer Pepe ingehuurd na een daverend succes 3 jaar terug. Ook nu weer vooraf aan de komst van Sinterklaas. Gelachen en vooral verwonderd!! Ook leuke overgang met Sinterklaas. Absoluut een aanrader

Amanda
Rated 4 out of 5
november 29, 2022

Clown Pepe was bij ons met zijn hengelkar “eendenvijver”. Lachen. Clown Pepe maakt het feestje af ! Is leuk met de kinderen. En de kar is een echte eyecatcher .

Jennifer Ravenberg
Rated 5 out of 5
november 28, 2022

Geweldig! Pepe’s ballonnenkar is een aanrader! Pepe is een rustige clown (prettig voor kids) en begint gewoon met blazen. Binnen no-time stonden er 10 kinderen om hem heen die allemaal een mooi hondje, bloemetje of iets anders kregen!

Erna Kuin
Rated 5 out of 5
oktober 25, 2022

Clown Pepe kwam op 19 oktober bij de kinderverjaardag van onze dochter. Hij deed het erg leuk! Voor herhaling vatbaar!

Iris
Rated 5 out of 5
oktober 8, 2022

Dit jaar kwam clown Pepe op het kinderfeestje van onze dochter. De kinderen genoten allemaal volop en lagen dubbel van het lachen. Het was een groot feest!

Nienke Bleijenberg
Rated 5 out of 5
september 20, 2022

Goedemiddag, Bedankt voor je inzet zaterdagmiddag! Volgens mij was het je niet eens gegund om even rond te lopen. Zag namelijk steeds een rij bij jou staan. We kregen alleen maar topreacties, hoe leuk ze het vonden dat je er was! Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Dennis Wiltink BURO VEETEE

Dennis Wiltink
Rated 5 out of 5
september 16, 2022

uitgevoerd op 15-09-2022 op het ‘Kinderopvang De Kraal’ in Amsterdam. Erg leuk! Het was erg goed. Ook zeker leuk voor de kinderen. Het was een diverse leeftijdsgroep en alle kinderen hebben zich vermaakt. *****

Ewa