Referenties

Heb je ervaring met clown Pepe?

Laat hem en anderen dan weten hoe je het vond!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 3=

(17)
>
(17) Christianne Annel
wo, 28 juli 2021 15:00:53

Helemaal tevreden
Ging goed! We zijn helemaal tevreden. Het was voor de verjaardag voor mijn dochter die is 5 geworden. Clown Pepe heeft de kinderen goed vermaakt, ze waren heel blij. Aan het eind heeft hij ook nog ballonnen gevouwen voor de kinderen.


(16) bouwman
do, 28 oktober 2021 15:14:23

het 'Kinderpartijtje in de tuin' in Huizen. Super leuke interactieve act! De kinderen vonden het super leuk. Er was veel interactie tijdens de act en alle kinderen deden vol enthousiasme mee. Zelfs de kindjes die een clown in het begin e44ng vonden, waren helemaal bijgedraaid.(15) Café CENS- Simone
do, 7 januari 2016 15:52:03
email

Gisteren was clown Pepe op het verjaardagsfeestje van onze zoon die 6 jaar is geworden. Het was een ontzettende leuke optreden van 1 uur, 11 kinderen die het geweldig vonden. Vandaag op school hadden de kinderen er nog over en ook ouders kwamen naar mij toe om te bedanken voor het leuke clowns feestje.
Na afloop heeft clown Pepe voor alle kinderen een balllonfiguur gemaakt.

Echt een aanrader voor een leuk en geslaagd feestje!

(14) Bianca en Andro
za, 27 juni 2015 17:02:21
email

Grappige clown Pepe,

Vandaag ben je bij ons geweest. De entree was al helemaal geweldig en toen moest het nog beginnen. Hoe leuk u inspeelde op de kinderen, die zich voor u hadden verstopt. Echt geweldig.
De kinderen hebben echt Genoten en ook de volwassenen trouwens:)

Wat doet u het leuk. Speelt goed in op de kinderen en kijkt of iets aanslaat of niet. Het gaat allemaal erg natuurlijk, maakt leuke grappen, goocheltrucs, alsof u nooit wat anders doet.

Het was echt boven verwachting en ik vind het voor iedereen een aanrader.
Als het aan mij ligt, bent u er volgend jaar weer :))))) En dan wat langer :) ik denk dat 1.5uur show met ballonvouwen nog beter is :)

Nogmaals heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag, waar ik alleen maar met plezier en vreugde naar terug kijk. Dikke pluim :)

Groetjes Bianca uit Hoofddorp

(13) Camping Bovensluis
do, 21 mei 2015 12:31:01
url  email

Beste Clown Pepe,

Bedankt voor de energieke show op Hemelvaartsdag!
Clown Pepe had leuk, spontaan contact met de kinderen.
Ook wanneer de aandacht even verslapte, speelde Pepe hier actief op in.
Hij had de kinderen echt "onder controle".
Onze kids zijn 1,5 uur interactief vermaakt.

(12) Dhr. C. Rivero
zo, 10 mei 2015 18:36:12
url 

Zeer kindvriendelijk, attent en geduldig. Maar ook commercieel en zelfstandig in te zetten in de winkel. Bedankt Pepe. Team Specsavers Bijlmerplein Amsterdam.

(11) Van Overmeire
wo, 21 januari 2015 13:11:32

Afgelopen zondag hebben wij de vijfde verjaardag van onze zoon gevierd en Clown Pepe is er ook geweest. Hij heeft de kinderen vermaakt met zijn leuke show. De kinderen vonden het super leuk en waren natuurlijk ook super blij met hun figuurbalonnen!
Echt een aanrader voor elk kinderfeest!

Bedankt Clown Pepe!

Vriendelijke groeten,

Familie Van Overmeire

(10) Remon Zanoni
vr, 5 december 2014 08:25:19

Voor het Sinterklaas feest van van Gansewinkel Amsterdam heeft Clown Pepe dit jaar een mooie show neergezet in aanloop maar de aankomst van Sinterklaas.
Clown Pepe heeft zeer leuk programs die de kinderen constant boeit en hij het ook alles allemaal goed onder controle heeft.

Een aanrader!!

Bedankt Clown Pepe!

Groet Remon.
Van Gansewinkel Amsterdam


(9) Mienousch Noorlander
wo, 3 december 2014 09:54:53
url  email

Afgelopen zondag heeft Clown Pepe de kinderen van Grand Hotel Huis ter Duin kostelijk vermaakt. Er was een leuke overgang naar Sinterklaas toe en er werd goed ingespeeld op de spontane acties die plaatsvonden. De kinderen hebben genoten en wij willen Clown Pepe hier hartelijk voor danken.

Groet Mienousch

(8) zomercarnaval dorpsfeest hoogland
ma, 22 september 2014 08:14:18

Afgelopen donderdag op het zomercarnaval voor verstandelijk beperkten tijdens het dorpsfeest Hoogland heeft clown Pepe veel bezoekers mogen verblijden met leuke ballon creaties.
Voor bezoekers die moeilijk iets vast konden houden werden er leuke ballon beestjes voor om de pols gemaakt. super leuk!
Zag er erg verzorgd uit!
Bedankt,
organisatie zomercarnaval Stichting dorpsfeest Hoogland

>