DONDERDAG/WONDERDAG: Profiteer dan van 10% korting op alle goochelshows, ballonnen vouwen en mobiele spellen.

Scholen & verenigingen

Bij feest op school of vereniging is het altijd de vraag: Wat gaan we doen? Het antwoord is eenvoudig. Bel goochelclown Pepe die met zijn voorstelling de kinderen zolang bezig houdt als u wenst. Ze klappen in de handen, stampen op de vloer en leven intens mee met het programma van clown Pepe. 

Doordat de kinderen zoveel mogelijk meedoen met het programma is het niet alleen kijken naar een clown die goochelt maar ook naar hun eigen vriendjes en vriendinnetjes die “goochelen”. Doordat de show interactief is zullen de kinderen langer geboeid blijven.

5/5

Clown Pepe heeft in vier buurthuizen in Amsterdam Zuidoost een interactieve goochelshow en figuurballonnen voor kinderen van 4-14 jaar gegeven. Vanwege dit succesvolle optreden hebben we hem opnieuw uitgenodigd voor het eindfeest van de zomervakantieactiviteiten met een paar honderd kinderen. Ook nu wist Pepe de kinderen weer uitstekend te vermaken en tot enthousiasme aan te zetten.
Als organisatie stellen wij daarnaast ook nog eens vast dat clown Pepe heel flexibel is en bereid om naar oplossingen te zoeken.