DONDERDAG/WONDERDAG: Profiteer dan van 10% korting op alle goochelshows, ballonnen vouwen en mobiele spellen.

Sinterklaas

Elk jaar is het weer zeer spannend als Sinterklaas de kinderen komt bezoeken. Maar voordat Sinterklaas komt moeten de kinderen wel bezig gehouden worden. Dit kunt u rustig aan Goochelclown Pepe overlaten. Met zijn speciaal aangepaste show weet hij de zenuwen van de kinderen te bedwingen.

Bij een sinterklaasfeest kunt u Pepe op 3 verschillende manieren inzetten.

  • Een show los van Sinterklaas
  • Een show waarbij Sinterklaas welkom wordt geheten
  • Een show waarbij Sinterklaas en Clown Pepe samen optreden

1. Een show los van Sinterklaas

Als u kiest voor een show los van Sinterklaas, geeft Pepe zijn hele voorstelling vóór de aankomst van Sinterklaas en is hij vertrokken voor Sinterklaas binnenkomt.

2. Een show met welkom heten van de Sint

Bij een show met een overloop naar Sinterklaas toe krijgt u één geheel met Sinterklaas en Pepe, waardoor het één groot kinderfeest wordt.

Bij deze shows is een kort overleg nodig, ongeveer 3 minuten, met Sint en Piet of met degene die het contact met ze heeft. Ongeveer één kwartier voor het eind van de voorstelling komt dan Sinterklaas of een Piet binnen waarna de overloop begint.

U kunt dan kiezen uit:

  • “Het verkeerde cadeautje”: Pepe heeft een verkeerd cadeautje van Piet gekregen. Hij is hier teleurgesteld over en verteld dit tegen Sinterklaas. Samen met de kinderen weet Pepe er toch nog een leuk cadeau van te maken.
  • “De vuile handschoen”: Sinterklaas komt binnen met een vieze handschoen. Samen met de kinderen gaat Pepe ze wassen in een wel ‘zeer vreemde’ wasmachine.
  • “Piet is zijn pepernoten kwijt”: Piet komt zonder pepernoten binnen. Hij is ze kwijtgeraakt en is bang dat Sinterklaas boos wordt. Pepe gaat samen met een van de kinderen nieuwe pepernoten bakken voor Piet.

3. Een show samen met Sinterklaas

U kunt Pepe ook tegelijk met Sinterklaas laten optreden. Hierbij goochelen de kinderen samen met Pepe voor Sinterklaas. Hierbij zit o.a. “Het verkeerde cadeautje” bij opgenomen.

5/5

Een aanrader!! Bedankt Clown Pepe! Voor het Sinterklaas feest van Gansewinkel Amsterdam heeft Clown Pepe dit jaar een mooie show neergezet in aanloop maar de aankomst van Sinterklaas. Clown Pepe heeft zeer leuk programma’s die de kinderen constant boeit en hij heeft ook alles allemaal goed onder controle heeft. Een aanrader!! Bedankt Clown Pepe! Groet Ramon.