Winkelcentra & evenementen

ballonnenkart
Speciaal voor braderieën, winkels of winkelcentra en andere gezellige bijeenkomsten heeft Pepe een mobiele multifunctionele kar. Hiermee kan hij vrijwel overal, zowel binnen als buiten, komen. Hierdoor is Pepe vrijwel overal inzetbaar met diverse activiteiten en trekt hij bij het publiek de aandacht voor uw bedrijf of organisatie. Pépé maakt er één groot feest van!

Doordat Pepe met zijn kar overal kan komen wordt het hele gebied bezocht. Hierdoor richt de aandacht zich niet op één locatie maar worden de activiteiten verdeeld over het hele winkelcentrum of feestterrein, zodat al het publiek en alle ondernemers er profijt van hebben.

 

Ballonnenkar

Pepe loopt op uw evenement rond met zijn mooie en leuke ballonnenkar.
Hierin zitten de ballonnen waarvan Pepe leuke ballonfiguren maakt. Bij jong en oud altijd een succes!
Op deze ballonnenkar staat een ballon waarop uw naam of reclame gezet kan worden.

Eendenvijver en vlindertuin

eendenvijver
Door op de ballonnenkar een speciale bak te zetten, verandert de kar in een mobiele eendenvijver of vlindertuin.
De eendenvijver en de vlindertuin zijn de enige mobiele hengel- en touwtjestrek kramen van Nederland. Kinderen kunnen met een hengel een eendje uit een leuke “eendenvijver” vissen of, door aan een touwtje te trekken, een vlinder laten vliegen uit een vrolijke vlindertuin. Hiermee winnen zij dan leuke prijsje U kunt uw eigen promotieartikelen als prijsjes gebruiken,
maar u kunt deze ook voordelig bij Pepe bestellen.

Natuurlijk zijn de eendenvijver en vlindertuin ook leuk voor volwassenen. Zij kunnen korting hengelen of trekken. Het getal op het eendje of de vlinder verwijst dan naar een bepaald kortingspercentage. De hoogte van kortingspercentages kunt u uiteraard zelf bepalen. U kunt het ook combineren zodat de kinderen prijsjes kunnen winnen en de ouders voor de korting kunnen gaan.
vlinderbak

De eendenvijver en vlindertuin zijn voorzien van een luifel waarop u aan beide kanten uw eigen tekst of reclame kunt neerzetten. Dit op A4 formaat.

Spring naar toolbar